Corturi Depozitare

Corturi profesionale pentru depozitarea si protejarea bunurilor de intemperii.

De ce sa alegi un cort pentru depozitare

Corturile depozitare protejeaza bunurile de soare, vant, ploaie sau ninsoare si sunt o alternativa economica la halele industriale clasice. Costul unui cort pentru depozitare este de cel putin 10 ori mai mic decat a unei hale din beton. Daca se doreste reducerea cheltuielilor, aceste corturi sunt perfecte atat firmelor mici sau la inceput de drum cat si firmelor mari. De asemenea corturile nu au nevoie de autorizatie de constructie, fiind considerate spatii temporare care pot fi montate/demontate rapid si usor.

Cat dureaza sa montezi un cort depozitare

Timpul de instalare poate sa varieze foarte mult in functie de dimensiunea cortului ales, numarul de persoane implicate si uneltele folosite. De exemplu la un cort pentru depozitare de 6x10m, montarea poate fi executata in 2-4 ore cu 4-6 oameni, 3-4 autofiletante si 1 scara. La un cort de 8x20m, sunt necesare 8 persoane, 6 autofiletante si 2 scari iar durata ar fi de 6-8 ore.

Corturi depozitare Proficort

Proficort comercializeaza 3 modele de corturi pentru depozitare si anume Cort Depozitare Basic, Cort Depozitare Extra si Cort Depozitare Profi. Fiecare model dispune de o gama larga si variata de dimensiuni. Diferentele esentiale dintre cele 3 modele se regasesc la: structura, prelata, sisteme de siguranta si inaltimea cortului.