Unde ține Moș Crăciun cadourile

Unde-ține-Moș-Crăciun-cadourile

Despre Moș Crăciun și fabrica lui de jucării din Laponia circulă multe legende. Nu știm pe care să o credem, dar ceea ce putem înțelege din toate e că Moș Crăciun are o sumedenie de jucării și alte lucruri pe care le adună în decursul unui an, ca mai apoi în noaptea de Crăciun să le împartă copiilor cuminți.

Noi ne întrebăm însă unde ține moșul toate aceste jucării pe parcursul anului ca să le fereasca de umezeala si sa nu se strice?

Dacă ar fi construit un depozit pentru asta, ar fi cel mai mare din lume, pentru atâtea milioane de jucării, iar costurile cu depozitul ar fi fost atât de mari încât nu i-ar mai fi ajuns banii să producă jucării.

Am analizat si am ajuns la concluzia că Moș Crăciun și-a cumpărat un cort pentru depozitare, unde ține toate jucăriile pentru copii.

De ce credem asta?

Avem mai multe motive.

În primul rând corturile sunt demontabile, astfel moșul poate să instaleze rapid încă un cort dacă într-un an sunt foarte mulți copii cuminți și trebuie sa depoziteze mai multe cadouri.

În al doilea rând costurile sunt mult mai reduse, ceea ce înseamnă ca moșul va avea mai mulți bani de investit în fabrica lui de jucarii.

Dacă tot vine încălzirea globală și moșul trebuie să se mute, poate să ia cortul cu el și să îl ducă de la Polul Nord la Polul Sud sau unde va dori să se mute.

Te-am convins că Moș Crăciun are și el un cort în Laponia?