Beneficiile inchirierii corturilor de evenimente

Asa cum am explicat in articolul precedent, cortul poate fi investitia care iti va garanta succesul daca il transformi in vedeta afacerii tale. De asemenea, tot in articolul de saptamana trecuta evidentiam cresterea semnificativa in viitorul apropiat a cererii pentru inchirierea de corturi de evenimente, in special in mediul rural.

Pentru a satisface cererea pentru spatiile temporare (suprafete acoperite cu corturi demontabile pentru evenimente), afacerea cu inchiriatul corturilor se poate manifesta in doua directii:

  1. Inchiriatul direct al corturilor pentru evenimente urmand ca beneficiarii sa se gospodareasca singuri in ceea ce priveste celor trebuincioase desfasurarii evenimentului
  2. Organizarea evenimentelor la cort, unde business-ul consta in furnizarea cortului pentru evenimente dar si serviciilor de catering si/sau sonorizare.

Beneficiile principale ale inchirierii corturilor pentru evenimente sunt:

  • Mobilitate: pentru ca sunt usor si rapid de montat si de demontat, se pot inchiria corturi pentru unu sau doua evenimente per week-end (uneori chiar si trei evenimente, daca sunt toate in aceeasi zona).
  • Flexibilitate: in cazul evenimentelor mari, se pot uni mai multe corturi mici sau medii pentru a adaposti mai multe persoane iar aceleasi corturi pot fi folosite si la evenimente mai putin numeroase. Astfel, se pot “acoperi” si evenimente restranse (zile de nastere, onomastici) dar si evenimente mai mari (nunti, botezuri).
  • Legalitate: pentru amplasarea corturilor de evenimente nu sunt necesare autorizatii, avize sau aprobari din partea primariei
  • Usor de decorat: corturile se pot decora si mobila foarte usor, in functie de eveniment cu drapaje, candelabre, ghirlande, baloane etc.

Un alt aspect important il reprezinta atragerea de fonduri europene pentru investitia in astfel de corturi pentru evenimente, inchirierea ulterioara a acestora reprezentand un flux de numerar continuu si de incredere care va sta la baza dezvoltarii si extinderii actvitatii.

Investitia in corturi de evenimente pentru o afacere de inchirieri de corturi este una facila iar echipa ProfiCort recomanda inceperea activitatii cu un cort de dimensiuni medii pana se realizeaza o acomodare cu functiunile acestuia. Odata cu intrarea pe piata si incheierea primelor contracte, apetitul pentru acest gen de afacere va creste iar investitia in corturi mai mari si mai profitabile va fi de un bun augur.

In concluzie, inchirierea corturilor pentru evenimente este o afacere simplu de condus, cu beneficii solide si foarte profitabila. Indubitabil, cortul semnifica drumul cel mai scurt de la o investitie mica la un succes mare.