Corturi pentru fumatori

Numărul fumătorilor este unul semnificativ la nivelul României, studiile arătând că aceștia reprezintă peste 25% din populația țării.

Fiecare cu viciile lui, doar că acestea trebuie întreținute, chiar și atunci când ieși cu prietenii la restaurant. Și cum legea nu mai permite fumatul în spațiile închise, cei care simt nevoia să fumeze o țigară după masă sau în timp ce beau un ceai, sunt nevoiți să iasă afară, în frig, în ploaie sau în zăpadă.

De la intrarea în vigoare a legii, la localurile și restaurantele din toate orașele au apărut diverse construcții improvizate, ba un acoperiș de material ușor, ba un paravan de plexiglass, dar nici una dintre acestea nu le oferă un minim de confort fumătorilor, care nu se prea pot bucura de țigară și nu pot socializa în timp ce fumează, ci mai mult dârdâie de frig și îndură stropii.

Cu puțin efort și bunăvoință problema poate fi rezolvată, cel puțin pentru localurile care au avut terasă și pe timp de vară. Pentru a rezolva problema fumătorilor, primăriile sunt deschise să ofere autorizații pentru terase și pe timp de iarnă, astfel că jumătate din problemă este rezolvată. Ce le mai rămâne proprietarilor de localuri de făcut este să amplaseze întreaga terasă sub un cort. Mai exact sub un cort ignifugat, pentru ca are rezistenta la foc.

Care sunt avantajezele?

Terasa poate fi dotată cu încălzitoare, vântul și ploaia nu mai deranjează fumătorii, ba mai mult, dacă au aceste condiții, mulți vor alege să stea afară, mărind astfel capacitatea restaurantului.

Corturi de toate felurile gasesti pe site-ul nostru iar daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi.