Cum sa reduci cheltuielile cu un cort pentru depozitare

O vorba romaneasca devenita celebra spune ca „Iarna nu-i ca vara”. Cel putin nu in domeniile care au nevoie de un spatiu pentru depozitare.

Ce insemna iarna pentru cineva care are un depozit de materiale de constructie sau unul de anvelope? Insemna gasirea unor locatii unde sa isi depoziteze toate lucrurile, cel mai adesea un spatiu de inchiriat.
Peste vara este foarte usor si comod ca aceste materiale precum cele de constructie si cauciucurile sa fie tinute in aer liber, poate cu exceptia cimentului si a varului. Dar odata cu venirea toamnei si a iernii, nu mai este la fel de indicat si atunci multi oameni cu afaceri in acest domeniu cauta solutii pentru un spatiu de inchiriat unde sa isi adaposteasca marfa.

Bineinteles, costurile pentru o astfel de solutie sunt destul de mari si pot duce firma pentru cateva luni pe minus, mai ales ca vanzarile scad in aceasta perioada. Dar acest lucru nu mai trebuie sa fie un motiv de ingrijorare, pentru ca de acum, exista varianta cort depozitare.

Cortul poate fi un spatiu extrem de util pentru depozitare, acesta asigurand temperatura optima pentru depozitare, protejarea lucrurilor depozitate de intemperii si vant, iar costurile sunt neglijabile, comparand cu plata chiriei intr-o hala clasica mare.

Avantajul cortului este ca odata cumparat poate fi folosit ani la rand, fara nici o grija, costurile cu acesta amortizandu-se extrem de rapid. Mai mult, pretul lui difera in functie de marime, deci nu e nevoie de plata unei sume mari pentru un spatiu suplimentar, nefolosit, cum se intample de multe ori la hale sau cladiri pentru depozitare.

Pentru orice informatii legate de corturile pentru depozitare, va stam la dispozitie.