Cum te ajută un cort să faci economie atunci când deschizi o firmă

Știu că primul lucru care ți-a venit în minte atunci când ai citit titlul de mai sus, mai în glumă sau mai în serios, a fost că cel mai bun mod de a face economie după ce ti-ai investit toți banii într-o firmă nouă, e să te muți cu cortul.

Nu e chiar așa.

Atunci când deschizi o firmă nouă, o metodă bună de a face economii e să achiziționezi un cort, dar nu pentru a locui în el, ci pentru a-l folosi pe post de depozit.

Corturile sunt varianta propice pentru a înlocui un depozit pentru o firmă aflată la început de drum, sau chiar și pentru una cu experiență care înțelege beneficiile oferite de un cort.

Cum ieși în avantaj cu un cort în loc de un depozit de cărămidă?

În primul rând valoarea construcției unui cort demontabil e infimă față de ceea ce reprezintă costul pentru un depozit de cărămidă. Unde mai pui că, dacă după 2 ani de la deschiderea firmei dorești să te extinzi, nu trebuie să construiești din nou, ci poți doar să prelungești actualul cort cu încă un segment sau două, în funcție de nevoie.

Și acesta nu e singurul avantaj!

Pentru amplasarea corturilor nu e nevoie de autorizație, de drumuri pe la instituțiile statului, de hârțogărie, de chinul birocratic la care ești supus atunci când construiești o hală și nu ai de plătit nici impozit pe construcție.

Ce poți depozita într-un cort-depozit?

Într-un astfel de cort se poate depozita aproape orice, de ex.: materiale de construcții, materia primă pentru diverse produse din lemn, butoaie,utilaje, cauciucuri, aproape orice, chiar și produse alimentare.

Dacă te-am convins, găsești corturi pentru depozitare la noi pe site.