Ce model de cort sa alegi

Te gandesti probabil sa achizitionezi un cort demontabil si nu stii ce varianta ar fi mai potrivita pentru tine. Ei bine solutia cea mai buna ar fi sa contactezi un reprezentant Proficort care te va ajuta sa iei decizia cea mai buna. Totusi vei gasi in acest articol informatii utile pentru a face diferenta intre modelele comercializate de Proficort.

In primul rand trebuie sa stabilim ce vei face cu cortul si in ce scop il vei utiliza.
Daca cortul trebuie utilizat in scopuri industriale sau pentru depozitare marfa, iti sugeram sa accesezi categoria corturi industriale. Daca doresti un cort in care sa organizezi nunti, petreceri sau expozitii intra pe categoria corturi evenimente. Pe aceste categorii vei gasi 3 modele de corturi si anume: Basic, Extra si Profi care se diferentiaza intre ele la structura, prelata, sisteme de siguranta pentru vant, gama de dimensiuni disponibile, inaltime si preturi.

Modelul Basic este varianta de baza, modelul Extra are in plus 2 sisteme de siguranta la vant iar modelul Profi are 3 sisteme de siguranta, structura mai solida, prelata mai robusta si o inaltime mai mare. Daca cortul trebuie sa ramana permanent in aceeasi locatie, pe toata perioada anului cu siguranta ar trebui sa iti indrepti atentia catre modelul Profi. Pentru o utilizare periodica iti recomandam variantele Basic sau Extra.

Alte aspecte care trebuie luate in considerare sunt timpul si dificultatea instalarii. Corturile Profi au mai multe componente si o greutate mai mare decat a celor Basic sau Extra, drept urmare sunt mai dificil de montat si necesita un numar mai mare de persoane care sa participe la asamblare.

Cel mai bine ar fi sa studiezi toate variantele si sa vezi care ti se potriveste mai bine, atat din punct de vedere al nevoilor tale cat si a bugetului.