Corturi Evenimente

Corturi profesionale pentru orice tip de evenimente, petreceri, nunti sau expozitii la preturi accesibile.

De ce sa alegi un cort pentru evenimentul tau

Este dificil sa gasesti sala potrivita mai ales daca ai nevoie de un spatiu mare, in care sa se poata distra toti prietenii, rudele si invitatii vostri. In plus, riscurile economice sunt destul de mari, pentru cazul in care nu toti invitatii ajung. Cele mai bune motive pentru care sa alegi un cort evenimente in care sa iti faci nunta este capacitatea ridicata de a gazdui invitati, costurile mult mai scazute si flexibilitatea in alegerea datei.

Corturile pentru evenimente sunt versatile

Corturile sunt versatile, pentru ca poti alege locatia evenimentului (de ex. pe malul unui lac) fara necesitatea obtinerii de autorizatii de constructii, trebuie doar acordul proprietarului telerenului. Daca te razgandesti poti sa muti cortul cu usurinta, instalarea / demontarea lui nu dureaza mult. Poti alege dimensiunea si culoarea cortului sau poti decora absolut cum doresti, fara limitarile unui salon clasic inchiriat.

Solutie economica, preturi avantajoase

In ceea ce priveste costurile unui eveniment la cort, acestea sunt mult mai mici decat o solutie clasica, precum un restaurant. Tot ce ai nevoie este un spatiu in aer liber suficient de mare incat sa gazduiasca cu succes un cort si mult chef de distractie! Nimic nu poate fi mai frumos decat o petrecere in aer liber, facuta exact pe gustul tau fara sa fie nevoie sa cheltui sume mari de bani. De exemplu, pentru un cort evenimente, modelul Basic cu dimensiunea de 6x12m, in care incap 50-70 de persoane, pretul este de 5,229 Lei.

Corturile evenimente comercializate de Proficort

Proficort comercializeaza 3 modele de corturi evenimente si anume: Cort Evenimente Basic, Cort Evenimente Extra si Cort Evenimente Profi. Cele 3 tipuri se diferentiaza prin variantele de dimensiuni disponibile si detalii tehnice referitoare la structura, prelata si sisteme de siguranta. Fiecare model este echipat cu ferestre transparente pentru a patrunde lumina in interior si usi de acces cu fermoar. Peretii laterali pot fi montati individual la o distanta de 2m, permitand astfel mai multe variante de configurare si acces in cort.

Siguranta unui eveniment la cort

Corturile comercializate de Proficort sunt profesionale si proiectate sa reziste la vant si ploaie daca sunt montate corespunzator si au fost luate masurile de siguranta. Sistemele de rigidizare si contravantuire intalnite la modelele Extra si Profi, ofera o rezistenta in plus la vant, astfel va puteti bucura de eveniment fara griji. Daca se doreste pastrarea cortului montat pe toata perioada anului, recomandam achizitionarea modelului Profi.