Corturi Evenimente

Corturi evenimente pentru nunti, petreceri, targuri sau festivaluri. Comercializam 3 modele de corturi evenimente si anume: Basic, Extra si Profi. Acestea dispun de o gama larga de dimensiuni de la 3x2m la 8x20m. Se diferentiaza prin detalii tehnice referitoare la structura, prelata si sisteme de siguranta. Fiecare model este echipat cu ferestre transparente pentru a patrunde lumina in interior si usi de acces cu fermoar. Peretii laterali pot fi montati individual la o distanta de 2m, permitand astfel mai multe variante de configurare si acces in cort.


Nunta la cort

Nunta in aer liber este o alegere excelenta pentru orice pereche de viitori miri, iar, pentru a evita situatiile incomode, precum ploaia sau vantul, un cort de evenimente este solutia ideala. Comode, elegante si usor de decorat, acestea permit invitatilor sa se distreze in mijlocul naturii, fara a isi face diferite probleme care nu ar avea ce sa caute intr-o astfel de seara.

De ce sa alegi un cort de evenimente

Este dificil sa gasesti sala potrivita mai ales daca ai nevoie de un spatiu mare, in care sa se poata distra toti prietenii, rudele si invitatii vostri. In plus, riscurile economice sunt destul de mari, pentru cazul in care nu toti invitatii ajung. Cele mai bune motive pentru care sa alegi un cort de evenimente in care sa iti faci nunta este capacitatea ridicata a acestora de a gazdui invitati, costurile mult mai scazute si flexibilitatea in alegerea datei.

Corturile pentru evenimente sunt versatile

Corturile pentru evenimente au avantajul de a fi versatile, astfel incat nu doar ca poti alege forma si culoarea acestuia, insa il poti decora absolut cum vrei, fara a exista limitarile aferente inchirierii unui salon clasic. Poti aranja mesele si scaunele cum vrei, poti sa faci un ring de dans sau poti sa rupi orice tipar si sa iti faci exact nunta pe care ai visat-o, fara a intampina prea multe dificultati.

Corturi pentru evenimente - solutie practica si economica

In ceea ce priveste costurile unui eveniment la cort, acestea sunt mult mai mici decat o solutie clasica, precum un restaurant. Tot ce ai nevoie este un spatiu in aer liber suficient de mare incat sa gazduiasca cu succes un cort de evenimente si mult chef de distractie! Experienta Proficort in acest domeniu ofera garantia produselor noastre, iar povestile de succes ale nuntilor care au fost gazduite in astfel de locuri te vor convinge ca nimic nu poate fi mai frumos decat o petrecere in aer liber, creata exact pe gustul vostru.

Siguranta unui eveniment la cort

Corturile comercializate de Proficort sunt proiectate sa reziste la vant si ploaie. Sistemele de rigidizare si contravantuire intalnite la modelele Extra si Profi, ofera un plus de siguranta, astfel va puteti bucura de eveniment fara griji.